Skip to content

Cum a fost la Liberty Parade 2011

august 5, 2011

La cererea publicului Nezburatorul va relata cum şi-a petrecut câteva ore prin Meca românească a muzicii electronice .

Apoi, ştiam aproape încă de la începutul vacanţei că voi ajunge şi pe plaja Liberty Parade sâmbăta trecută, aşa că, pe la 22, cam fix, mi-am pus fundul în maşină îmbărbătat fiind de câteva beri, şi am pornit spre plaja plină cu bumpți bumpți.
Între Jupiter, reşedinţa mea de vacanţă, şi Venus nu-i distanţă mare, astfel am reuşit să o parcurgem în câteva minute. Dar, invers, între Venus şi Jupiter, distanţa nu mai e aceeasi- mai ales dacă te rătăceşti. Lucru pe care l-am făcut şi noi la întoarcere. Mă rog.

Pe la 22:05 un grup de tineri beţi, dirija toate maşinile spre plajă LP, direct din Venus. În sensul că oamenii ăştia erau amplasaţi într-o intersecţie micuţă, strigând ca din gura de şarpe: „fă la dreapta, fă la dreapta, aici!”. Nici nu vreau să ştiu câţi bătrânei au intrat pe străduţa aia realizând ulterior că nu e drumul pe care voiau tocmai să-l urmeze.

De chestia urâtă ne-am lovit la intrarea pe plaja dintre Venus şi Saturn, unde organizatorii au hotărât să oprească circulaţia maşinilor pe o rază, nici mai mare, nici mai mică, de 1,5 kilometri. Astfel am parcat maşina cam la o jumate de kilometru înapoi de aici, singurul loc găsit în toată aglomeraţia, şi am purces, pe jos, cei 1.5 kilometri în plus până la scenă.

Exceptând unii tineri mult prea beţi pentru distracţie, ochelarii retro şi abundenţă de fluiere cu bilă folosite de-a-n pulea, drumul de un kilometru jumate a fost cea mai proastă parte a Liberty Parade 2011.
Bun, dacă asta a fost cea mai rea parte, care a fost cea mai bună?
Sonorizarea. Căci am putut să aud bine tocmai de la mama dracu mix-urile dj-ilor, iar, cu toate că nu mă dau în vânt după muzică electronică, pot spune că mi-au plăcut.

Bineînţeles că nici măcar nu am încercat a străpunge barierele de „fani” înrăiţi, pentru a ajunge mai aproape de scenă. M-am mulţumit a roade cativa porumbi copţi pe bordura trotuarului, şi a reflecta asupra unei idei măiestre.
Dacă „99% dintre români le plac manelele” după cum spunea iubitul nost conducător, atunci restul de 1% sunt iubitori de muzică dance- de felul: „bumpți, bumpți”, dacă ar fi să ne luăm după numărul participanţilor la eveniment.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: