Skip to content

Internet moca de la RDS în Euromall

Iulie 3, 2011

RCS&RDS pune la dispozitie, in Piteşti, un hostspot wi-fi prin intermediul căruia se pot conecta gratuit la internet cei ce trec pragul Euromall-ului si au deja un abonament de internet fix la compania amintită.

Astfel, folosind numele de utilizator şi parola prin intermediul cărora aveau acces la internet din dugheana proprie, toţi purtătorii de tricouri mulate vor putea sa să-şi acceseze căsuţă de mail degustând două sucuri.

La o prima privire, pare a fi o idee bună mai ales pentru posesorii de tablete şi telefoane compatibile wi-fi. Sau, mă rog, pentru cei care vin din alte localităţii şi au acţiuni la bursă. Altfel, după cum putem şti, mall-ul piteştean nu se bucură de prea mulţi clienţi, mai ales în momentele în care nu găzduieşte vreun evenimet. Drept urmare acoperirea unui astfel de serviciu va creşte imaginea RDS-ului cam cât un fâs. Orice bar a început, nu de puţin timp, să ofere acoperire wi-fi o data ce am comandat un suc sau o sticlă de bere.

Frumos, cu adevărat, ar fi fost ca RCS&RDS să dăruiască hotspoturi în parcurile cartierelor Piteştiului, cel puţin într-un anumit interval orar; dar costă, şi unde-i profitul?
Impact? n-avem nevoie, suntem deja prea mari.

Între timp, să ne aşteptăm la actualizări de statusuri de genul: Sunt la mall, man, sunt la mall. Sunt la mall, bitch, sunt la mall!

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: