Skip to content

Ah, ce dureros!

Mai 16, 2011

Photobucket

Datorită dezvoltării fără precedent de care dă dovadă rasa, în special prin noile generaţii demne să populeze pământurile româneşti ce dovedesc o inteligenţă de un grad net superior generaţiilor precedente şi pot utiliza tehnologii de mii de euro, putem ajunge la concluzia că la trecerea fiecărui an, orice român devine mai deştept.

De altfel, avem exemplul unui idiot ce postează pe un site de socializare o fotografie prin care-şi demonstrează dragostea faţă de organele legiuitoare. O dragoste ce, măsurată în lei, cântăreşte undeva la 500. Cam atât ar fi trebuit să plătească un lugojean după ce ar fi publicat pe Facebook o fotografie în care era cocoţat pe capota unei maşini de poliţie.

Acum, haideţi să ne gândim puţin la idioţenia ambelor părţi.

Să fii prost, nu-i o mirare; să te dai mare-i cel mai tare!

Oameni ca lugojeanul nostru găsim prin toate ţările, prin urmare nu cred că ar fi momentul oportun să ne mânjim iarăşi ţara cu căcat. Indivizi asemenea lui vom vedea şi în Paris, ba tind să cred că ăia ar fi fost în stare să-şi demonstreze dragostea faţă de poliţie scriind chiar şi cu diverse substanţe urât mirositoare pe geamuri. Asta nu-i bai, cel puţin pentru ei, că făptaşi.
Problema apare atunci când dobitocul începe să se laude cu isprava sa tocmai în locurile în care, de bună voie, cu câteva luni în urmă, se recomandase atât cu numele de familie corect, cu strada unde mănâncă seminţe zilnic, iar, ca un plus şi cu mărimea de la pantofi.
Chiar dacă era un Neica Nimeni, dobitocul nostru a simţit necesitatea primordială de a-şi dezvălui identitatea în mediul virtual. Bine, aici putem pune în discuţie şi instinctul de turmă. Mă rog. Totuşi…, aşa ceva nu este recomandat a se face. Nici măcar Gogâie nu a făcut-o!

Caraliu strigă tare: dăi, hoţule, dăi!

Puse în acelaşi cântar, prostia idiotului lugojean cu cea a lugojenilor purtători de caschete din secţiile de poliţie, ne-am da seama că ambele cântăresc aproximativ la fel.
Ca sursă, credibilitate Facebook-ului se aseamănă cu cea a modelului de vecin pensionar senil, ce are obiceiul de a denunţa până şi câinele duduii de la etajul IV că i-ar fi furat casetofonul de la maşină.
Deci, după o atentă verificare în Paint a fotografiei, cei ce ne deservesc protecţia au constatat că imortalizarea evenimentelor s-a făcut drept, ca şi în momentul în care faptele s-au petrecut, astfel fotografia idiotului nu este modificată în niciun fel. De ce? Pentru că nu prezintă niciun pixel albastru.

Bineînţeles, ar fi interesant să ştim cum a ajuns poliţia în posesia pozei buclucaşe? Organul legii este atât de strâmtorat încât trebuie să-şi racoleze infractorii de pe site-urile de socializare? Şi-a făcut oare secţia numarul 7 cont pe Facebook?
Sunt multe întrebari de urmărit. Tot atâtea şi răspunsuri de presupus.

Însă, un singur lucru e clar. Dacă agentul Costică n-a dat un like pozei înainte de a ajunge la uşa creştinului, cu amenda, într-adevar, conchidem că-i un mare lache.

 

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: