Skip to content

In discuţie cu EFG

martie 2, 2011

Sunam ca un imbecil la departamenetul de relatii cu clientii al EFG-ului in cautarea ultimelor mele doua extrase de cont ce se dadeau pierdute fix din momentul in care incepusem sa-mi achit ratele cu 200 de ron in plus, pentru a scapa intr-un final de credit.

Iar cum vorbeam cu avocatul diavolului, Lorena F. – operator al call center-ului EFG, m-a pus insusi diavolul, prin comisoanele nesimtite pe care le percepe, sa ridic tonul conversatiei. Pai atat mi-a fost!
Recunosc, aproape cu mana pe inima! Intr-un anumit punct am pus la indoiala calitatea locsorului din creierul ei ce se ocupa cu reponsabilitatea- in general, in momentul in care mi-a spus ca Posta Romana e singura reponsabila pentru neprimirea minunatelor extrase de cont EFG.

Trecand peste alte detalii conversationale sau peste tehnicile de aparare a companiei si de aruncare a pisicii moarte in gradina vecinului- specifice relatiilor publice de toate zilele, ma mira ca individa a putut pune punct discutiei noastre (daca se mai putea numi asa).
Iar, nu in orice fel; mi-a spus elegant ca dialogul nu mai poate continua sub forma respectiva. Bine, mi-a spus asa, ca si cum ar fi vrut sa ma injure. Dar nu m-a injurat! Nu!

Nu mi-a spus ca sunt unul dintre cei n dobitoci creditati de ei ce face acum galagie intr-un telefon pentru un nimic lipsit de importanta pentru EFG.
Nu! Nu mi-a spus ca, de fapt, eu nu m-am imprumutat, ci m-am abonat la ei. Sau ca o sa scap de credit la pastele cailor. Nu mi-a spus nici macar ca am fost prost. Nimic!

Si imi pare rau! Uneori imi mai place sa aud adevarul.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: