Skip to content

Asta ne mai trebuia! – în sensul cel bun

decembrie 7, 2010

Si uite cum statiile de autobuze pitestene au fost impanzite de automate ce distribuie romanilor aflati la anaghie cartele de reincarcare prepaid Cosmote, Vodafone si Orange.

Astfel, pentru 21,5 de lei iti poti cumpara direct de la automat o cartela de reincarcare Vodafone sau Orange de 4 euro. Pentru Cosmote, minimul de reincarcare oferit de automat este de 5 euro, la pretul de 27 de lei.

Daca te apuca dorul de vorbit la telefon in miezul noptii de 31 decembrie, ori in timpurile in care majoritatea non-stopurile de langa statiile de autobuz ce pun spre vanzare aceleasi cartele de reincarcare- sunt inchise, afla ca automatele primesc atat bancnote cat si monede. Asta in cazul in care le-ai considera catusi de putin asemanatoare cu cele pentru parcare.

In final, se pune o singura problema, aceea a tupeului de a folosi un automat de distribuire in timpurile in care tot mai multi oameni agreseaza astfel de masinarii pe motive puerile. Ca, vezi Doamne, nu le-ar fi inapoiat restul, sau mai rau, restul si produsul.

Eh, moft român…

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. decembrie 20, 2010 10:08 am

    Stii cumva ce sursa de energie folosesc aceste automate? Parca n-am vazut cabluri pe langa ele si nici panouri solare, ca la parcometre.

  2. suntjos permalink
    decembrie 20, 2010 7:56 pm

    Se pot alimenta de la retea, prin panouri solare, sau, in cazul celor de la noi- pe baterii. Daca am citit bine fisa tehnica de aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: