Skip to content

Abţibildul buclucaş

noiembrie 16, 2010

Un aradean, teoretic licentiat in economie, si tot teoretic actual student la medicina, se afla in cartierul Micalaca ingurgitand un corn cu ciocolata in moment in care un echipaj de politie opri in proximitatea sa pentru a-l legitima.

Plictisit de intreaga birocratie presupusa de o verificare a identitatii, studentul scoase din punga cornului de ciocolata un abtibild, iar pentru a-i verifica aderenta il lipi pe masina politiei.
Agentul principal observa indata figura individului si-l intreba fara a astepta raspuns:
– Bă, tu d-astea faci?

Calomniati evident de gestul viitorului medic, agentii ajunsera la concluzia ca a-l imobiliza, a ii aplica o corectia dupa care a-l transporta la sectie si a ii mai aplica inca o corectie ar fi rasplata cuvenita pentru isprava lui. Asa ca purcesera la fapte.

Ajuns in interiorul sectie de politie, aradeanul isi recunoscu gestul indraznet insa primi gratiere doar dupa ce agentii ii aplicara si a doua corectie promisa, in cantitate de 40~50 de pumni, si picioare.

Tanarul isi chema in ajutor mama pentru a-l scapa din ghearele (bastonate) ale nebunilor. Doamna fuse primita cu mult bun simt, in semn de recunoastere sucindu-i-se un deget.

Pana in momentul de fata, cei doi agresati au reclamat incidentul urmandu-se a se stabili vinovatia poltistilor si gradul de idiotenie al tanarului.

Sursa: Click

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: