Skip to content

Cum să (NU) slăbeşti!

August 16, 2010

Apropo, daca tot aberasem eu in postarea anterioara despre mancaruri, pofte, si vise de gurmand, ar fi fost chiar putin deplasat sa nu dau spre publicare si propria-mi reteta de slabit.

Nu m-as putea baza doar pe una singura, caci niciodata o singura solutie nu da rezultate. Am vreo trei in tolba, pe fruntile carora stau frumos denumirile: „Inghitirea apei de bazin”, „Enterocolita” (sora mai grava a primei variante) si „Degustarea produselor lichide in timpul mesei”.

Primele doua sunt nefericite si provoaca dureri, implicit inghitirea apei din bazinul de pe Tudor Vladimirescu, ori din strandul Pitestiului, vor produce o restructurare drastica (nedemonstrata, deci nerecomandata) a grasimilor acumulate peste vreme in organismul uman. Ziceam ca e sora cu Enterocolita iar vina slabirii dumneavoastra va tine doar de microbii ingerati din cele 5 bazine amintite mai sus, microbi ce vor provoca enterocolita, o boala urata a aparatului digestiv, soldata cu multe stari de voma si nu numai.

Enterocolita!, da, e principala cauza a pierderii in greutate. Eu ma confrunt cu ea de ceva vreme, si nu numai din cele 5 bazine. Cica ar fi si vina alimentelor mai putin spalate, drept urmare am ajuns, pentru a scapa de afectiune- de la spalarea „draconica” a alimentelor, pana la curatarea lor de coaja. Si nici asta nu rezolva in totalitate lucrurile.
La un moment dat ele iti vor aduce enterocolita, o data cu ea, pe langa cele 2 kilograme date jos, vei putea locui in spital timp de o saptamana, ori vei putea muri din cauza deshidratarii. Si cam atat, nimic grav.
Deci spala bine alimentele inaintea trecerii la pasul 3, si nu inghiti apa din niciun bazin comunal!

Pas 3: Banuind ca primele doua pasuri le-ati constatat deja, va dau eu retea de slabire. Netestata, ca si cele de sus, evident! Drept urmare recomand a se consuma pe propria raspundere.
In timpul ingerarii alimentelor, adica in timpul cinei, dupa fiecare inghititura de carne, cartof, ori supe, trebuie sa se ia si o „gură” de apa minerala.
Astfel, dupa 3 inghitituri de aliment si alte 3 de apa minerala, pofta ta de mancare va disparea ca o picatura de spirt asezata pe-o oglinda.

Nu raspund pentru eventualele afectiuni de ulcer gastric, asa cum nu raspunde Andonache de reusita dietelor lui profilate pe grupa sanguina.

Drept urmare, nu mai citi toate balivernele, ca planurile de slabit cu cititul- nu se pupă; du-te la nutritionist, ori misca-ti fundul de pe scaun; aleagra 4 kilometri pe zi, si culca-te, poate asa iti pier toate vocile din cap ce-ti spun ca atârni, la greutate, peste limita normala.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: