Skip to content

Planul Peugeot de combatere a nesimţirii românilor

august 7, 2010
De ce posesorii de Peugeot urasc ieşitul la gratar?

Inca de  10 ani, cei de la Peugeot au pornit conceperea unui sistem, marsav, de combatare a nesimtirii romanilor. Cum era de asteptat, dupa terminarea planurilor si testelor, au amplasat sistemul pe toate masinile iesite din fabrica. Acesta purta, si poarta si in prezent, numele de cod „eco”, insa fiind unul de cod nimeni nu-i poate deslusi intelesul. Cert este ca nu are nicio legatura cu „economie”, ori „ecologizare”. Studiile recente de investigatie au dezvaluit, vag, ca ar juca mai mult rolul de consilier de imagine (e consilier) pentru automobilele Peugeot si posesorii lor. Insa lucrurile nu sunt chiar asa de simple.

Fiind un concept destinat exclusiv romanilor, a fost trecut cu vederea rapid de catre locuitorii tarilor Europei de Vest, insa, ajuns in Europa de Est, treaba s-a schimbat radical.
Proprietarii romani de Peugeot nu le-a trebuit mult timp pentru a realiza ca francezii le intinsesera o capcana, astfel, imediat dupa achizitionarea unui automobil din gama, au putut observa cu usurinta barierele pe care Peugeot le pune atunci cand vine vorba de un gratar. Un amarat de gratar, caci in acest caz s-ar fi indrepatat atentia planului francez de combatere a nesimtirii.

Pentru usurarea intelegerii, voi explica modul de functionare al sistemului brevetat de Peugeot: dupa ce contactul de pornire al automobilului a fost mutat pe punctul de oprire, ori de accesorii, cd-playerul masinii va continua sa functioneze doar pentru 5 minute. O data trecut peste acest timp, „cutiuta muzicala” se va opri instantaneu, intrand in modul „e con’siliere”, atentionandu-te ulterior ca imaginea ta, si mai mult probabil a masinii, va avea de suferit daca vei continua sa asculti Guţi, ori Inne, la volum maxim, in timp ce micii ti se vor bronza pe gratar.
Melodiile preferate vor putea fi ascultate, doar dupa ce cheia va fi fost scoasa si introdusa inapoi in contact.

Daca totul pare de ras, aflati totusi ca sistemul merge ca pe roate, si la propriu si la figurat. Circa 80% dintre detinatorii de automobile Peugeot s-au aratat resemnati dupa aproximativ 45 de minute de gratar.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: