Skip to content

Când sunt folositoare mesajele gratuite?

mai 21, 2010

Iti dam 1000 de mesaje nationale, pentru ca vei avea nevoie de ele atunci cand un prieten de-al tau isi va aniversa ziua onomastica!

Serios! Nu gaseam utilitatea mesajelor gratuite oferite de Cosmote (in cazul meu). Nu puteam realiza ce pot face cu 70, sau 100 de mesaje, oferite la incarcarea unei cartele sau la plata unui abonament.
Eu spre exemplu nu prea obisnuiesc sa trimit mesaje. Nu-mi place pentru ca decat sa ma chinui 1 minut pentru a scrie unui mesaj, mai bine bine telefonez 1 minut, in care in mod sigur voi reusi sa spun si sa captez mai multe informatii decat as fi reusit sa fac rost cu un mesaj.
Plus ca dupa trimiterea unui mesaj, in proportii de 50%, il vei obliga pe destinatar sa intre la cheltuiala. Pentru ca daca nu iti va raspunde mesajului, vei crede ca e mort, ca te inseala, sau ca e chitră.
A se observa expresia „te inseala”, pusa cu mare maiestrie in fraza de mai sus, deoarece indragostitii au prostul obicei de a-si trimite des mesaje.

Publicitate!

Photobucket

Viata de indragostit se aseamana izbitor cu cea de soldat. Cel putin din punct de vedere al comunicarii. Numai in cazul militarilor aflati in posturi de veghe vei mai putea observa jocul de ping pong cu mesaje. Ei au de obicei statii de emisie receptie, ori mici ciocanele cu care lovesc clopotele din ora in ora pentru a sti gradatul daca dorm sau sunt treji.
Aceeasi indeletnicire o are si indragostitul. Uneori trimite „Te iubesc!”, alteori retransmite „Si eu te iubesc!”.
Dar pentru cei iubiti au aparut noile telefoane Huawei, care raspund intru totul nevoilor lor.
Prin intuitia savantilor Huawei, telefoanele au fost dotate cu mesaje prestabilite de tipul „Si eu te iubesc!”, asta pentru a relaxa degetele amorezatilor, pentru a salva timpul pretios petrecut alaturi de o amanta si nu in final pentru a nu induce in delir minti intrigate de un eventual adulter.

Din cele 70 de mesaje gratuite vei putea consuma si atunci cand te afli intr-o situatie in care esti incapabil sa raspunzi la telefon. Vei trimite un mesaj imediat cu, „sunt la curs”, „sunt intr-o sedinta”, „lucrez pe strung”, ori „e sefu in fata casei de marcat”- toate astea cu intentia de a-ti face interlocutorul ce te cauta sa nu te mai derajneze. Insa si de mesajele astea te poti lipsi inchizandu-ti telefonul.

Revenind la ideea principala prea mult amanta, am sa spun ca singura utilitate a mesajelor o vad atunci cand trebuie sa-i urezi unei cunostinte „La multi ani!”. Trimiti mesaje pentru a fi scutit de stereotipurile „lingvistice” ce uneori nu-ti aduc prea multa placere.
Util este numarul mare de mesaje primite gratuit, pentru ca in ziua de azi majoritatea romanilor au doua sau chiar trei telefoane mobile, in ciuda crizei impotriva careia protesteaza.
Dupa cum spuneam, ei au doua-trei telefoane, cu doua-trei cartele prepay; uneori au chiar si doua-trei abonamente. Nu stiu din ce cauza, da’…
Si atunci cand trebuie sa faci urari unui prieten, nu-i poti trimite mesaj pe un singur numar de telefon, domn’le. Daca nu are incarcat telefonul? Daca nu acceseaza cartela pe care tu trimiti mesajul, in timp util? Pierde urarile!

Asa ca principalii operatori de telefonie mobila iti pun la dispozitie peste 50 de mesaje gratuite, cu care iti poti felicita prietenii multi-cartelari!
Daca ai 5 Constantini si 5 Elene- toti posesori a 5 cartele- te-ai scos!

Frumos si util! Nu?

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: