Skip to content

Teînghesoi.ro – noul site în care te poţi certa cu cine vrea pana ta

aprilie 12, 2010

Chiar stau si ma gandesc ca ar fi de bun augur un site destinat certurilor. Unul in care poti injura pe oricine vrei, de la medic la politist, fara sa suferi vreo consecinta.

Sa ai doua optiuni: certul in comunitate sau certul in privat.
Cel in comunitate ar fi destinat persoanelor care au „simtul” harţei in sange. Certaretii cu experienta, aia care pot stresa cel putin 30 de persoane pe zi, facand referire aici la casieri, (mai putin sau mai mult) politisti, medici de urgenta, controlorii de pe autobuze, femei de servici ori tipi de supermarket cu capsa pusa.

O ramura a site-ului ar putea avea si o catergorie speciala pentru soferi. Genul ala de soferi care injura tot, de la rabe ce le taie calea la semafor, biciclisti, carutasi, pietoni, caini.

Sa iti faci cont, sa te loghezi frumos cu un pseudonim si cu o nota aditionala ce va consta in profesie, in asa masura incat sa stii cu cine sa te certi. Adica nu te poti ciondani, asa, cu un fanel07 oarecare, ca nu prea ai o motivatie.
Dar daca fanel07 are langa pseudonim atributul: „politist circulatie rutiera”, iti poti revarsa indirect nervii acumulati dupa primirea unei amenzi.
Si politistul iti poate atribui injurii pe care in mod normal nu ar fi putut sa ti le „ofere”.
Se descarca si politistul, se descarca si contravenientul.

Daca stii ca azi, unul la trecere de pietoni te-a claxonat si te-a rugat injurios sa treci pe celalat scuar mai repede, poti intra pe site si te poti descarca pe un sofer, chiar daca in realitate nu ai facut asta deoarece te grabeai spre serviciu.

Daca ai sange, si te tin degetele, microfonul si camera (folosita doar pentru expunere de degete mijlocii, exemplificari si alte gesturi obscene) va fi disponibila si o cearta la comun, in care te poti lua la tranta cu mai multe persoane.
Pentru sporirea senzatiei de autenticitate a conflictului se pot oferi contra unei sume modice, mici dispozitive ce va da viata disputei.
– Scuipatori- pentru o experienta de neuitat. Mici pulverizatoare de apa indreptate spre chipul adversarului, ce vor incinge cearta.
– O manusa de box cu piston + sac de box- pentru o experienta vânătă. Un dispozitiv asemanatoare unui sac de box pentru cel care vrea sa dea pumnul, si o manusa de box cu piston pentru cel care vrea sa primeasca pumnul respectiv.
Toate aceste dispozitive avand simplul scop de evitare a rutinei in cearta.

In cazul certurile private se pot inchiria farfurii si vaze retro-casabile (un fel de farfurie lego- se sparge dupa care se poate reasambla, revenind la forma initiala), asta pentru femei. Pentru barbati se pot confectiona si vinde, la comanda, machete din cauciuc in forma de telefon (folosite cu scopul de a fi aruncate in fruntea partenerei) ori ziduri – tot de cauciuc- pentru mania unor indivizi de a lovi ziduri cu pumnul in cazul unei dispute. Si asta pentru ca tinem la mainile utilizatorilor nostri.

Avantajele siteului sunt multe:
Vom resimti o scadere semnificativa a cazurile reale de violenta domestica.
Se reduce numarul de sinucideri cauzate de stresul coditian.
Se reduce la jumatate riscul accidentelor produse din cauza nervilor- atat a pietonilor cat si a autoturismelor. Nu era mai bine ca agresorul craiovean de batranei, sa se descarce intr-o astfel de camera a site-ului?
A, si sa nu uitam avantajul terapeutic- te poti descarca pe oricine. Il poti injura si pe medicul tau de familie, putand sa beneficiezi in continuare de rete compensate- dupa ce l-ai balacarit de familie. Ce se spune in camera, ramane in camera!

Te poti certa chiar si situatiile in care nu ai timp.
„Hai ca n-am timp sa ma cert cu tine acum! Intra diseara pe teinghesoi.ro si-ti arat eu atunci!”

La cerere se va oferi si o adresa de mail, tocmai buna pentru agentii de asigurari sau pentru croitori. Aia care-ti dai seama ca te-au pacalit fix cand ajungi acasa. Cartea lor de viza va avea un loc special in care va scrie: „Pentru alte informatii si certuri trimite un mail la gigi_croitoru[@]teinghesoi.ro”

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: