Skip to content

Colorata

ianuarie 3, 2010

Din lipsa chefului necesar scrierii catorva randuri tesite, am sa va trimit prin alte parti. Subiect de stat chill, pentru ca va voi trimite tot pe mosiile mele, mai precis pe tărâmul Mihăiţului, acelasi sunt jos, de fapt a doua personalitate a celebrului “inexplorat” sunt jos.
Cred ca il cunoasteti deja, iar daca nu-l stiti il puteti accesa aici.
Mai nou, wordpress-ul (si nu ala self-hosted) i-a facut o mare bucurie, de care, normal… se bucura inexplicabil de mult. Si in sensul ăl’ bun, precum o face copilasul care primeste un xbox de craciun, si nu ca hidosul “bucuros” de cresterea latentei in CS – pe care cred ca il stiti cu totii.
Bucuria consta in oferirea unei teme. Vechea tema monotona, a devenit peste noapte “duotona”. Interesant nu?
Ofera posibilitatea de a avea o arhiva, omeneste vorbind, un blogroll, plus ca mai stie sa faca alte cateva giumbuslucuri, pentru sustine a “redutabil”, patrunzatoarele poze realizate de catre insusi Mihăiţu. Ca despre poze era vorba de fapt si nu despre o amarata de tema. Da’ asa ma iau cu vorba mereu.

Recent, dublura mea a fost intr-o caltatorie de afaceri, extreme externe, si distractii, tot externe, prin minunatul orasel numit Mioveni, unde de altfel a realizat si cateva pozici.
Deocamdata a urcat o mica parte din ele, restul urmand a fi procesate, prelucrate, postlucrate, paralucrate, pentru a se ridica la rangul de poze mirifice. De… nu e profesionist si uneori mai trage in piept cu putin photoshop. Dar nu mereu!

Toate acestea fiind zise, va las in compania mea, adica pardon, a Mihăiţului.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: